Ljepljiva traka ili selotejp ima široku primjenu u svakom uredu i domu. Najčešće se koristi za spajanje ili lijepljenje papira, paketa, predmeta koje trebamo poslati kao poštanski paket ili transportirati na način koji mi želimo. Isto tako, posebne vrste ljepljive trake (selotejpa) mogu poslužiti kako bi trenutno popravili i ponovno fiksirali papire, plakate, postere ili kataloge. Za to nam mogu poslužiti posebne vrste prozirnih ili nevidljivih selotejpa po kojima se može pisati, a naknadno se mogu i skinuti bez oštećivanja papira.
Za lako i jednostavno korištenje od koristi biti će vam i odgovarajući stalak za selotejp. Također, u našoj ponudi možete pronaći i vrlo korisne obostrano ljepljive trake, strech folije za omotavanje paketa, kao i popularne krep trake raznih dimenzija koje imaju široku primjenu u svakom uredu, kući ili radionici.

Kategorije Trake ljepljive

Prikazujemo 1–48 od 68 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.