Gaming monitori obavezna su oprema svakog gamera za doživljavanje potpune kvalitete slike i videa. Monitori za igre imaju niz tehničkih specifikacija, od velike brzine osvježavanja do prilagodljivih stopa sinkronizacije, koje biste trebali uzeti u obzir ako želite odabrati onaj pravi za svoje potrebe. Tehnologije prilagodljive sinkronizacije, koje se mogu vidjeti i na G-Sync monitorima optimiziranim za nVIDIA grafičke kartice i na modelima s tehnologijom FreeSync optimiziranim od AMD-a, ublažavaju trganje zaslona. Provjerite sve specifikacije gaming monitora u asortimanu i birajte između monitora renomiranih proizvođača kao što su ASUS, Acer, AOC, Xiaomi, Dell, LG, Omen i Samsung.

Prikazuje se svih 26 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.