Prilikom kupnje monitora važno je obratiti pažnju na njegove specifikacije, odnosno odabrati model optimiziran za uredske poslove ili gaming. Većina monitora u asortimanu visoke je razlučivosti, odnosno Full HD što se smatra trenutnim standardom za monitore, a tu su i 4K monitori, odnosno monitori koji imaju dvostruko horizontalne i vertikalne rezolucije. Što brže monitor može osvježiti zaslon, to će vizualno iskustvo biti glatkije, a u ponudi pronađite modele s brzinom osvježavanja od 60 do 280 Hz. Provjerite ostale interne specifikacije kao što je fizički tip ploče monitora (LCD, LED) te pronađite monitore brojnih proizvođača kao što su Lenovo, Xiaomi, Acer, Asus, LG, Samsung, Dell i mnogi drugi.

Prikazujemo 1–48 od 96 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.