Kvalitetno ispisivanje, printanje i kopiranje dokumenata svakodnevna je potreba svakoga od nas. U današnje vrijeme kvalitetan i vrhunski ispis više nije problem i svakome je više nego dostupan. Uz kvalitetan pisač, jednako je važno koji ćete fotokopirni papir odabrati za ispis ili kopiranje vaših dokumenata, kako bi dobili uredan, oštar i kvalitetan ispis. Stoga, u našoj ponudi možete pronaći i naručiti veliki izbor kvalitetnih fotokopirnih papira koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za ispisom i kopiranjem dokumenata. Isto tako, nudimo i foto papire na koje možete ispisati sve vaše fotografije i poslije ih pohraniti u svoj foto album.Fotokopirne papire poznatih brandova dostupne u standardnim A4 i A3 formatima i debljinama od 80 do 300 g/m2, možete izabrati bilo da koristite laserski pisač, ink-jet pisač ili kopirni stroj. Pronađite i osigurajte si svoj odgovarajući papir, standardne ili premium kvalitete, za jednostrani ili po potrebi obostrani ispis, kako bi svaki vaš dokument bio spreman za prezentaciju ili arhiviranje. Isto tako, mnoge djelatnosti s kojima se svakodnevno susrećemo dužne su za svoju prodanu robu i usluge izdati odgovarajući i pravovaljani račun. U te svrhe koristi se posebna vrsta papira – ading rola papira, koja može biti klasična za jednostruki ispis, kopirna ili termo. Za sve vrste blagajna, POS pisača i uređaja, odgovarajuću ading rolu pronađite i naručite na našem web shopu.

Kategorije Papir

Prikazujemo 1–48 od 525 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.