Vacom Križevci

Vacom Križevci
Trg Josipa Jurja Strossmayera 21
48260 Križevci

E-pošta: krizevci@vacom.hr
Telefon: 048/681-252

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 08:00h – 20:00h
Sub: 08:00h – 13:00h
Nedjeljom i praznicima: zatvoreno

Vacom Križevci na Google-u

Vacom Križevci Facebook

Vacom Križevci Instagram

Poslovnica Vacom Križevci otvorena je 2014. godine u samom središtu grada Križevaca, na glavnoj šetnici u blizini ljekarne, Erste banke, restorana Tomislav, KTC-a, dječjeg centra Ivana i Croatia osiguranja. Od vremena otvaranja poslovnice do danas, stekli smo vjerne kupce i poslovne partnere kojima smo prva destinacija u gradu kada traže informatičku opremu za sebe, za poklon voljenoj osobi ili za posao. Vrlo često nudimo i akcijske cijene na određeni asortiman robe te ga proširujemo novitetima u svijetu mobilnih i računalnih tehnologija poznatih brendova. Naši stručni i ljubazni djelatnici će Vam vrlo rado pomoći u odabiru laptopa, računala, tableta ili mobilnih uređaja te ostale računalne periferije i opreme. Ujedno, pružamo i uslugu servisiranja vaših računala ili laptopa.

Kako do nas?

Laptopi

Mobiteli

Vacom Računala Križevci

E-pošta: krizevci@va.com.hr
Telefon: 048/681-252

Za poslovnicu n
Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.