Vacom Sisak

Vacom Sisak
Rimska 8
44000 Sisak

E-pošta: sisak@vacom.hr
Telefon: 044/540-388

Radno vrijeme od 20. do 31.05.:
Pon-Pet: 09:00h – 17:00h
Sub: 08:00h – 14:00h
Nedjeljom i praznicima: zatvoreno

Vacom Sisak na Google-u

Vacom Sisak Facebook

Vacom Sisak Instagram

U Rimskoj, ili kako je mi domaći zovemo – Prvoj ulici, na broju 8, tik do kuće prvog sisačkog gradonačelnika Franje Lovrića, s pogledom na šetnicu, Kupu i popularne gradske kafiće smjestila se sisačka poslovnica Vacoma i postala mnogima iz grada i županije prvo mjesto za informatičko-tehničke potrebe. Surađujemo s najvećim uvoznicima i dobavljačima te nudimo sve prepoznatljive i popularne marke na našem tržištu uz mogućnost nabavljanja svega dostupnog što možda nije trenutno u poslovnici.
Vašim stolnim i prijenosnim računalima osiguravamo servise i čišćenja od virusa i prašine uz besplatnu dijagnostiku stanja vaših uređaja ako se odlučite na popravak kod nas. Trudimo se pristupiti individualno svakom kupcu pa uvijek možete zatražiti našu pomoć, savjet ili preporuku – u trgovini, mailom ili na telefon. Ako ste samo u prolazu, uvijek ste dobrodošli navratiti u Vacom Sisak i pogledati što je novo u svijetu tehnologije.

Kako do nas?

Laptopi

Mobiteli

Vacom Računala Sisak

E-pošta: sisak@va.com.hr
Telefon: 044/540-388

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.