Vacom Garešnica

Vacom Garešnica
Vladimira Nazora 2
43280 Garešnica

E-pošta: garesnica@vacom.hr
Telefon: 043/445-446

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 07:30h – 20:00h
Sub: 08:00h – 13:00h
Nedjeljom i praznicima: zatvoreno

Vacom Garešnica na Google-u

Vacom Garešnica Facebook

Vacom Garešnica Instagram

Vacom računala Garešnica trgovina je informatičke opreme i elektronike gdje će svatko pronaći nešto za sebe. Nalazimo se na ulazu u jednosmjernu ulicu u samom centru Garešnice. U poslovnici možete pronaći široki odabir računala poznatih svjetskih proizvođača, dok će veliki izbor periferije zadovoljiti  potrebe uredskih i gamerskih kutaka. Uz računala nudimo i veliku ponudu televizora, tableta i mobitela. Posebno se ponosimo širokom ponudom opreme za mobitele kao i velikim izborom baterija za ključeve, slušne aparatiće i satove. Uz redovan asortiman nudimo i sezonski koji uključuje rashladne uređaje za vruće ljetne dane te popularne električne romobile. Naše najpopularnije usluge su servis i podešavanje računala te ispis ili kopiranje dokumenata.

Kako do nas?

Laptopi

Mobiteli

Vacom Računala Garešnica

E-pošta: garesnica@va.com.hr
Telefon: 043/445-446

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.