Pravilnik Nagradnog Natječaja

Članak 1.

VACOM d.o.o., Petra Svačića 20, Daruvar, OIB: 83341080203, (dalje u tekstu Društvo i/ili Organizator) u svrhu promidžbe usluga, organizira nagradni natječaj (dalje u tekstu: Natječaj) pod nazivom “VACOM GIVEAWAY” na Meta stranici https://www.instagram.com/vacom.racunala/.

Pravila Natječaja bit će objavljena na stranici www.vacom.hr . Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Članak 2.

Nagradni natječaj traje u razdoblju od 30.05.2024. do 06.06.2024. godine zaključno do 23:59 sati. Na Instagram (Meta) stranici Organizatora, u svrhu provođenja nagradnog natječaja “VACOM GIVEAWAY” , postavit će se objava koju svaki sudionik mora ispuniti te na kreativan i domišljat način u komentar ispod objave odgovoriti na nagradno pitanje: “Što ćeš prvo poslušati na svojim novim slušalicama Lenovo 100 Stereo USB?”. Ispunjavanje prijave i odgovor na nagradno pitanje ujedno je i uvjet sudjelovanja u natječaju.

Organizator će proglasiti jednog (1) pobjednika nagradnog natječaja na Meta stranici, koji je po ocijeni Organizatora napisao najkreativniji odgovor i objaviti ga do 07.06.2024. godine.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani RH koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja i ispune kreativni zadatak za nagradni natječaj na Instagramu. Svaki građanin koji se uključi u Natječaj može podnijeti samo jednu prijavu.

Sudionici Natječaja mogu sudjelovati u Natječaju i pozivati druge osobe da sudjeluju u istom. Sudionici Natječaja neće pozivanjem drugih osoba na sudjelovanje ostvarivati nikakva prava ni prednost (skupljanje bodova i sl.). Sudionici Natječaja u potpunosti preuzimaju odgovornost za preporuke i pozive za sudjelovanje trećim osobama. Organizator ne podržava slanje spam poruka u bilo kojem obliku. Svaka spam poruka koja će biti poslana od treće strane u svrhu natječaja, bit će strogo zabranjena te će mogući prekršitelji odgovarati za svoje postupke. Ukoliko će administrativne vlasti RH ili institucije koje kontroliraju slanje spam poruka ili davatelja usluga Interneta tražiti, Organizator zadržava pravo da tim ovlastima, institucijama ili davateljima usluga ustupi informacije o sudionicima koje se optužuje za slanje spam poruka. Svi računalni programi koji štete nagradnom natječaju na bilo koji način i krše jedno od pravila, najstrože su zabranjeni. Ako se posumnja da jedan od sudionika koristi takav program, bit će trenutno diskvalificiran. Sve odluke Organizatora Natječaja o diskvalifikacijama su konačne.

Članak 4.

Svaki sudionik Natječaja preuzima odgovornost za svoje odgovore dane u sklopu prijave na Natječaj.

Članak 5.

Organizator zadržava pravo diskvalificirati sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi i koje bi vrijeđale javni moral.

Članak 6.

Nakon pregleda svih prijava, jedan najkreativniji odgovor na Instagram (Meta) stranici Organizatora Natječaja bit će izabran od strane tročlanog stručnog povjerenstva, a imena pobjednika bit će objavljena na Instagram profilu Organizatora. Autor pobjedničkog odgovora bit će pozvan da preuzme Nagradu isključivo osobno u jednoj od Vacom poslovnica uz predočenje osobne iskaznice djelatniku Organizatora prilikom preuzimanja nagrade.

Članak 7.

Nagrada

Pobjednik dobiva nagradu:

  1. 1x Lenovo 100 Stereo USB slušalice (4XD0X88524)

Vrijednost nagrade: 44,90 €

Sudionici koji sudjeluju u promotivnom nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugu ili drugačiju nagradu.

Članak 8.

U kreativnom nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora niti članovi njihove uže obitelji.

Članak 9.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.

Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Ispunjavanjem prijave smatra se da se sudionik složio s Pravilima Natječaja.

Organizator Natječaja nije odgovoran za nepotpune prijave ili prijave koje nemaju točne podatke. Rok za dostavu podataka (ime, prezime, datum preuzimanja Nagrade) je 7 dana. Ako pobjednik natječaja ne dostavi svoje podatke i ne dogovori datum preuzimanja nagrade u roku 7 dana, Organizator ima pravo progasiti novog pobjednika Natječaja.

Članak 11.

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nadležan je Trgovački sud u Bjelovaru.

Članak 12.

Sudionici nagradnog natječaja jamče da su punoljetne osobe i suglasne su da se njihovi podaci (e-mail, ime, prezime, adresa, audio i video zapis) obrađuju od strane voditelja obrade Organizatora u svrhu sudjelovanja u nagradnom natječaju i da se mogu koristiti za vrijeme Natječaja te završno za objavljivanje pobjednika Natječaja sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. god. (GDPR).

 

Sudionici Natječaja suglasni su s objavljivanjem njihovih imena i prezimena na internet i Meta stranicama www.vacom.hr/

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.