Pametne narukvice uređaji su s pregršt funkcija idealnih za sportski aktivne osobe i praktični uređaji za praćenje zdravog načina života. Za razliku od pametnih satova, fitness trackeri ne mogu pružiti funkcije komunikacijskog tipa – obavijesti, poruke, navigacija, pozivi, već imaju napredno praćenje tjelesnih aktivnosti, spremanje i analizu takvih podataka. Pametne narukvice mogu pratiti vaše korake, penjanje po stepenicama, otkucaje srca, broj utrošenih kalorija, trajanje tjelesne aktivnosti, broj sati sna i slično. Praktične analize koje pruža pametna narukvica idealne su za praćenje napretka, učinka vježbi, ali i smanjenje napora da sve pratite i brojite tijekom treninga.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.