Tinte i toneri sastavne su komponente printera i multifunkcijskih uređaja koje je nakon trošenja potrebno zamijeniti. Tintni, odnosno Inkjet printeri, koriste tintu pohranjenu u ulošcima koja se prilikom ispisa raspršuje na papir. Inkjet tinte dolaze u raznim bojama, uključujući crnu, cyan, magenta i žutu boju. S druge strane, laserski printeri koriste koriste tonere napunjene finim prahom koji se pomoću topline spaja na papir. Toneri dolaze u jednom ulošku i dostupni su u boji ili u crno-bijeloj varijatni. Tinte i toneri za printere dolaze u originalnim i zamjenskim izvedbama. Kod odabira tinte ili tonera za vaš ispisni uređaj obratite pozornost na kompatibilnost.

Kategorije Tinte i toneri

Prikazujemo 1–48 od 378 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.