Ultrabook laptopi lagana su prijenosna računala, elegantnog izgleda, ali moćnih performansi. Sposobni su za obavljanje izuzetno zahtjevnih poslova, a očarat će vas svojim brzim radom i jednostavnom upotrebom. Za ultrabook laptope je karakteristično dugo trajanje baterije za neometan cjelodnevni rad s jednim punjenjem, a nude vam neograničene mogućnosti za korištenje u privatne i poslovne svrhe. Praktični su za obavljanje standardnih uredskih poslova, dizajn, ali i programiranje. Ultrabook laptopi u našem asortimanu dostupni su od renomiranih brendova kao što su HP, ASUS, Apple, Lenovo i Acer po odličnim cijenama. Provjerite ponudu i pronađite svoj tanki, laki i kvalitetni laptop s vrhunskim mogućnostima.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.