Miš zasigurno predstavlja jedan od ključnih ulaznih uređaja svakog stolnog računala i laptopa. Osnovna podjela miševa za računala je na žičane i bežične varijante. Žičani miševi najčešće se priključuju putem USB sučelja, ne zahtijevaju baterije niti punjenje te su nešto jeftiniji od bežičnih varijanti. S druge strane, bežični miševi su elegantniji za korištenje a povezivost se vrši putem Bluetooth veze ili neke druge radiofrekvencijske tehnologije. Najčešće su skuplja varijanta u odnosu na žičanu izvedbu te zahtijevaju povremeno punjenje ili baterije. Obje vrste pružaju preciznost, udobnost i prilagodljivost koja se može prilagoditi individualnim potrebama. Pojedini modeli nude programabilne tipke, prilagodljivu brzinu kursora i osjetljivosti.

Prikazujemo 1–48 od 281 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.