Za rješavanje mnogobrojnih administrativnih poslova pred tijelima državne uprave trebati će Vam odgovarajući i važeći obrasci i tiskanice.
Bilo da Vam trebaju kupoprodajni ugovori, ugovori o djelu, praktičnoj nastavi učenika, obrasci za prijavu/odjavu na mirovinsko ili zdravstveno osiguranje, te i još mnoge druge obrasce pronađite  u našoj web ponudi. Isto tako možete pronaći i tiskanice u bloku kao što su otpremnice, isplatnice, uplatnice, knjige ulaznih i izlaznih računa, skladišne primke, blagajnička izvješća itd…
Naručite i osigurajte si dovoljne količine odgovarajućih tiskanica i obrazaca te na taj način uštedite svoje vrijeme, a svoju tvrtku ili udrugu učinite još uspješnijom i organiziranijom.

Prikazujemo 1–48 od 61 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.