Bluetooth slušalice olakšavaju slušanje glazbe te pružaju zvuk visoke kvalitete. Bluetooth headset slušalice pokrivaju cijelo uho i učinkovito blokiraju pozadinsku buku zbog čega pružaju savršeni doživljaj glazbe i pogodne su za obavljanje telefonskih razgovora. Bežične Bluetooth slušalice u uhu pružaju nemjerljivu udobnost nošenja zbog svoje male težine, izrađene su tako da savršeno pristaju svakom uhu te omogućavaju slušanje glazbe i mobilne razgovore bez nepotrebnog petljanja žica i kablova. Ovisno o modelu slušalica od povezanog uređaja možete biti udaljeni i nekoliko metara. Pronađite bogat asortiman Bluetooth slušalica kvalitetnih proizvođača Xiaomi, Huawei, Panasonic, Philips i mnogih drugih.

Prikazujemo 1–48 od 66 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.