Slušajte omiljenu glazbu, podcast ili gledajte film pomoću kvalitetnih slušalica iz našeg asortimana. Iz ponude izvdajamo slušalice koje se postavljaju preko ušiju s funkcijom uklanjanja buke kako biste ugušili pozadinsku buku i uronili u svijet zabave. Bežične slušalice daju vam slobodu vježbanja ili obavljanja više zadataka bez kabela i s mogućnošću povezivanja s uređajima. Uživajte u pogodnostima Bluetooth slušalica te ih sinkronizirajte s glazbenim uređajima, telefonima, računalima i drugim pametnim gadgetima. Provjerite cijelu ponudu i birajte između različitih modela slušalica renomiranih proizvođača kao što su Xiaomi, Philips, Panasonic, White Shark, MS i SBOX.

Prikazujemo 1–48 od 136 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.