Monitori za uredski posao, dizajn, gaming ili programiranje. U našoj ponudi imamo monitore poznatih brandova poput Acer, AOC, LG, Samsung-a i drugih, što uključuje Full HD monitore, 4K monitore, zakrivljene i ultrawide monitore s različitim brzinama osvježavanja zaslona (od 60Hz do 280Hz) te LCD ili LED tipom ekrana. Odaberite monitor koji odgovara svim vašim potrebama bilo da radite, učite ili se zabavljate!

Prikaži više
Koji je monitor za vas?

Odabir monitora je kao da birate prijatelja: jednostavno morate 'kliknuti'. Monitor mora biti pouzdan i spreman na maratonske uredske zadatke ili cijelodnevno igranje pc igara kod kuće. Kod nas ćete pronaći sve: najbolje monitore koji čuvaju vaše oči, monitore koji daju fenomenalnu jasnoću slike i prirodne boje. Ako ste tip osobe koja gleda filmove u visokoj kvaliteti ili profesionalni gejmer, za vas imamo 4k i ultrawide široke monitore. Kreativci će pak cijeniti više IPS monitore zbog prirodnijeg prikaza boja. A za one koji su na ograničenom budžetu, sigurno će se pronaći neki vrhunski monitor od 100 do 200 eura.

 

Prikazuje se svih 25 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.