AOC monitori poznati su po visokokvalitetnom zaslonu, dobrom dizajnu i pristupačnim cijenama. Karakteriziraju ih oštre boje, visoke frekvencije osvježavanja i dobar odaziv (response time). Savršen su izbor za korisnike koji traže vrhunske značajke po razumnoj cijeni.

Prikaži više
Značajke AOC monitora i primjena

AOC monitori su popularni zbog svojih visokih performansi po nižoj cijeni. Odlično se snalaze u svakodnevnim zadacima u uredima ili kućnoj upotrebi. Kao i svaki drugi brand, i AOC monitori dolaze u različitim veličinama, najčešće 24 i 27 inča. Ako vam se sviđa neki monitor veći od 24 inča, pripazite na brzinu osvježavanja. U tom slučaju, ona bi trebala biti iznad 60Hz, a definira koliko puta se zaslon osvježava u sekundi.
Ako često igrate PC igre ili igre na konzolama, programirate, čitate, odn. ako dugo sjedite u istom položaju i ne skidate pogled s monitora, bilo bi dobro uzeti u obzir pozicioniranje zaslona, pravilan položaj leđa i što veću frekvenciju osvježavanja zaslona. Frekvencija osvježavanja je ključna specifikacija vašeg AOC monitora kada je riječ o pružanju optimalnog gaming iskustva. Dok je osvježavanje manja briga za gledanje filmova, za igranje igara želite višu stopu kako biste eliminirali treperenje, zamagljenost i mutne slike. Stope osvježavanja AOC monitora počinju od 60Hz, što je tipično za PC monitore, i idu do 144Hz i više, što se smatra standardom za ozbiljan gaming.
Popularna značajka koju mnogi AOC monitori imaju je način rada s niskim plavim svjetlom, tako da kada igrate igre s vašim Nintendo Switchem, na primjer, možete limitirati prekomjerno plavo svijetlo (Blue light) kako biste izbjegli ozbiljno naprezanje očiju, glavobolje i dugoročna oštećenja vida. Ako trebate stručni savjet pri odabiru i kupnji AOC monitora, posjetite vama najbližu Vacom trgovinu.

Prikazuje se svih 7 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.