Sa širokim rasponom modela i vrhunskim tehnologijama prikaza, Samsung monitori za računala savršen su izbor za svakoga tko želi visokokvalitetan PC zaslon. Ključne značajke Samsung modela odnose se na visoke rezolucije koje pružaju oštru sliku i tekst, te visoke stope osvježavanja koje pomažu pri smanjenju zamućenja pokreta i zastajkivanja slike. S tankim okvirom i elegantnim postoljima, ovi monitori izgledaju sjajno u svakom uredskom ili gaming okruženju. Osim toga, s ugrađenim značajkama kao što su Eye Saver način rada i Flicker-Free tehnologija, smanjuje se umor i naprezanje očiju, što ih čini idealnim izborom za duge radne sesije. Samsung monitori također nude razne mogućnosti povezivanja, kao što su HDMI, DisplayPort i USB priključci, što olakšava povezivanje više uređaja.

Prikazuje se svih 25 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.