Pronađite torbe i ruksake za prijenosna računala za svačije potrebe. Od službenih torbi do sportskih ruksaka, pronaći ćete sve što vam je potrebno za siguran prijenos uređaja na posao, u školu, kući ili na odmor. Torbe i ruksaci za laptope imaju unutarnju potporu za zaštitu vašeg uređaja od slučajnog oštećenja. Ruksaci i torbe za laptope dostupni su u raznim bojama i s modernim dizajnom kako bi se uklopile u vaš stil. Većina ima oblik tradicionalne aktovke, pa se dobro uklapaju uz svečanu poslovnu odjeću, ali i ležernu odjeću. Mnoge torbe za prijenosna računala imaju dodatne džepove za dokumente, olovke, miševe i tipkovnice. Provjerite naš asortiman torbi i ruksaka renomiranih brendova kao što su HP, Acer, MS i White Shark te odaberite torbu koja odgovara dimenzijama vašeg laptopa.

Prikazujemo 1–48 od 118 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.