Hladnjaci za prijenosna računala jednostavno su i jeftino rješenje za smanjenje pregrijavanja. Dolaze u puno oblika i veličina kako bi zadovoljili sve dimenzije laptopa. Moderna prijenosna računala sve su kompaktnija, no manja veličina kućišta znači da unutarnje komponente imaju manje prostora za pravilan protok zraka. Zato mnoga prijenosna računala imaju tendenciju pregrijavanja, što može oštetiti ključne unutarnje komponente poput procesora ili grafičke kartice. Računala već imaju ugrađene ventilatore, ali se tijekom godina mogu začepiti zbog prašine. Jednostavno rješenje upravo su hladnjaci za laptope. Odložite svoj laptop na rashladnu podlogu renomiranih brendova kao što su MS, SBOX i White Shark.

Prikazuje se svih 15 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.