fbpx

 Zaslon

Sustav višestrukih kamera

OIS kamera

Baterija

* Slika je simulirana. ** Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o zemlji ili operatoru.

 

Sjajan zaslon, zaista uglađeno kretanje po zaslonu

Proširite svoj pogled na Beskrajan-U zaslon od 6,4 inča na uređaju Galaxy A22 i pogledajte što ste propuštali. Zahvaljujući zaslonu HD+ Super AMOLED i 600 nita¹ za jasnoću, Vaš će svakodnevni sadržaj izgledati oštro, bistro i izvanredno. Plus, opcija Zaista uglađeno kretanje po zaslonu osigurava Vam ugodan pogled bilo da igrate videoigru ili se krećete po zaslonu.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Mjereno dijagonalno, veličina zaslona je 6,4″ kao puni pravokutnik i 6,3″ kada se uzmu u obzir zaobljeni rubovi. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih rubova i otvora kamere.1. Vrijedi ako je prilagodljiva svjetlina u postavkama postavljena na „Uključeno“. Kada je zaslon izložen osvjetljenju većem od 20 000 luksa, što će očitati senzor svjetline ugrađen u telefon – na primjer u okružjima s mnogo ambijentalnog osvjetljenja ili pri izravnoj sunčevoj svjetlosti – njegova se svjetlina može povećati na do 600 nita. Vrijednosti svjetline koje izmjeri senzor mogu se razlikovati ovisno o kutu padanja zraka svjetlosti na zaslon.

Estetika pojednostavnjenog dizajna

Tanak dizajn uređaja Galaxy A22 daje mu privlačan i moderan izgled. Profinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje u ruci i omogućuju jednostavno kretanje zaslonom. Odaberite ljubičastu, boju metvice, bijelu i crnu boju.

* Dostupnost boja ovisi o zemlji ili operateru.

Odlučite kako fotografirati uz Quad kameru

Pretvorite svoju galeriju u riznicu fotografija koje su snimljene uz dašak kreativnosti. Quad kamera na uređaju Galaxy A22 podiže Vašu mobilnu fotografiju na novu razinu uz četiri kamere kojima ćete zabilježiti trenutke za pamćenje na četiri različita načina.

Snimite svaki detalj, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja uz OIS

Zaboravite na mutne fotografije i videozapise. Uz glavnu kameru od 48 MP koja ima opciju OIS (optička stabilizacija slike), možete snimiti glatke videozapise i oštre fotografije i privući više svjetlosti kako biste osvijetlili svoje snimke snimljene u uvjetima slabog osvjetljenja.

* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Snimite punu snimku iznimno širokokutnom kamerom

Poput ljudskog vida, izvanredno širokokutna kamera od 8 MP promatra svijet uz kut promatranja od 123 stupnja, dodajući više perspektive svemu što snimate.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Ultraširoko iskustvo snimanja (fotografija i videozapisa) podržano je samo na stražnjoj kameri.

Zabilježite sitne pojedinosti makrokamerom

Približite se s pomoću makrokamere od 2 MP i snimite živopisne detalje. Prirodni efekt zamućenja (bokeh) pomaže u tome da se Vaš predmet snimanja istakne u odnosu na pozadinu.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Opcija Makrokamere podržana je samo na stražnjoj kameri.

Dodajte fokus prednjoj strani uz kameru za percepciju dubine polja

Kamera za percepciju dubine polja od 2 MP omogućuje Vam postavljanje dubine vidnog polja na Vašim fotografijama. Namjestite zamućenje pozadine za visokokvalitetne portrete u kojima se Vaš predmet snimanja doista ističe.

* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Razmijenite selfieje koji se ističu uz pomoć prednje kamere

Uz efekt Bokeh dodan prednjoj kameri od 13 MP možete snimiti zadivljujuće selfieje na kojima ste u prvom planu Vi, a ne pozadina.

* Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Nastavite s radom uz snažnu bateriju

Zadržite prednost u danu uz bateriju koja Vas neće sputavati. Baterija od 5000 mAh (uobičajeno)¹ omogućuje Vam da nastavite s radom satima. A uz do 15 W prilagođenoga brzog punjenja Galaxy A22 brzo će se vratiti u punu snagu.

1. Uobičajena vrijednost ispitana u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4860 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim čimbenicima. Stvarna brzina punjenja može se razlikovati ovisno o učestalosti upotrebe, uvjetima punjenja i ostalim čimbenicima.

Ubrzajte i pohranite više

Galaxy A22 kombinira snagu procesora Octa-core s do 4 GB/6 GB RAM-a za brzo i djelotvorno izvršavanje zadataka. Uživajte u 64 GB/128 GB unutrašnjeg prostora za pohranu ili dodajte još više prostora uz microSD karticu kapaciteta do 1 TB.

* Kapaciteti RAM i unutarnje memorije mogu se razlikovati ovisno o zemlji. Stvarno dostupan prostor za pohranu može se razlikovati ovisno o predinstaliranom softveru. ** MicroSD kartica prodaje se zasebno.

Usredotočite se bolje uz One UI Core

One UI Core sučelje pomaže Vam usredotočiti se na ono što Vam je doista bitno. Hardver i softver rade zajedno, a sadržaj i opcije nalaze se nadohvat ruke kako biste im mogli brže pristupiti. Nesmetano se prebacujte s jedne aplikacije na drugu i primajte informacije za više aplikacija odjednom. Praktičan dizajn omogućuje Vam izvršavanje više zadataka odjednom na samo jednom zaslonu.

* Dostupnost One UI Core značajki, aplikacija i usluga može se razlikovati ovisno o uređaju, inačici operativnog sustava i zemlji. ** Uređaj i slike na zaslonu simulirane su i služe samo kao ilustracija.

Sjajan Android™ doživljaj, svaki put

Nabavite najnovije aplikacije Google na operativnom sustavu Android koji je potpuno podržan na Vašem uređaju Galaxy A22.

* Dostupnost aplikacija tvrtke Google može se razlikovati ovisno o zemlji ili jeziku. ** Google, Android, Google Play, YouTube i druge robne marke zaštitni su znaci tvrtke Google LLC.

Uvijek Vama na usluzi, bilo kad i bilo gdje

Kupnja Samsung Galaxy pametnog telefona dolazi uz određene pogodnosti. Aplikacija Samsung Members daje Vam značajke interaktivne dijagnostike i optimizacije kako bi poboljšale radne značajke Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike pomaže Vam otkloniti poteškoće kad zatrebate dodatnu pomoć.

* Funkcije i značajke dostupne u aplikaciji Samsung Members mogu se razlikovati ovisno o zemlji i uređaju. ** Slike uređaja simulirane su i služe samo kao ilustracija.

Unaprijedite svoj Galaxy A22 doživljaj uz Galaxy Buds Pro slušalice

* Galaxy Buds Pro slušalice prodaju se zasebno.

Upoznajte novog člana obitelji Galaxy A. Sjajne stvari dostupne su svima.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.