-29%

Pročišćivać zraka Dyson Pure & Cool Link TP07 – pročišćava i hladi

Dostupnost:

Raspoloživo za narudžbu


•Pročišćivač zraka koji čisti i hladi sav zrak u prostoriji – za vašu obitelj.
•Upravljanje putem aplikacije Dyson Link App
•Ugrađeni senzori provjeravaju kvalitetu zraka

Jamstvo: 24 mj.

BESPLATNA DOSTAVA U VAŠU VACOM TRGOVINU

Već od 20,41 € na 24 rate ili 40,83 € na 12 rata ili 81,65 € na 6 rata!

489,90  689,90 

Raspoloživo za narudžbu

Dyson Pure & Cool Link TP07- Čisti i hladi sav zrak u prostoriji – za vašu obitelj. Senzor, filter, projekcija i Dyson Link App. Hvata prasˇinu, alergene i bakterije. Glavne značajke: Osjec´a i izvjesˇtava u stvarnom vremenu. Automatski detektira cˇestice i plinove u zraku. Zatim ih dijagnosticira i izvjesˇtava u stvarnom vremenu na LCD ekranu. Hvata i projicira – HEPA i filtracija aktivnim ugljenom. Sakuplja 99.95% onecˇisˇc´enja cˇesticama. Air MulitplierTM tehnologija projicira procˇisˇc´eni zrak u cijeloj sobi. Potpuno hermeticˇki zatvoren prema HEPA H13, bez prolaza prljavog zraka. Podesiva oscilacija projicira procˇisˇc´eni zrak u cijeloj prostoriji. 20% tisˇi – Akusticˇki napravljen za smanjivanje turbulencije. Kombinirani filtar je redizajniran i izrađen je od 25% materijala koji se mogu reciklirati. DODATNE FUNKCIJE: Upravljanje putem aplikacije Dyson Link App. Informacije vezane zu pročišćavanje zraka, status filtera, daljinsko upravljanje i ostale funkcije. Kvalitetu zraka u prostoriji moguće je kontrolirati dok ste na putu. Senzor dan-noć. Automatski mod pročišćavanja. Ugrađeni senzori provjeravaju kvalitetu zraka i prilagođavaju postavke uređaja i protok zraka za automatsko pročišćavanje zraka u prostoriji. Boja: bijela/srebrna.

SKU: D1059 Kategorija:

Raspoloživo za narudžbu!

Klikni i preuzmi u bilo kojoj Vacom trgovini bez dodatnih troškova!
Proizvod možemo poslati na vašu adresu putem dostavne službe već od slijedećeg radnog dana.

Proizvod možete preuzeti i odmah u slijedećim poslovnicama:

Poslovnica Telefon Šifra Raspoloživost
Vacom Karlovac 047 415000 27970 Na skladištu

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili proizvod mogu dodati recenziju

Trenutno nema recenzija.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.