Boja tempera, 0,5 litre, Primo base CMP.202BR500300 crvena, Crvena

CMP
Dostupnost:

Raspoloživo za narudžbu


BOJA TEMPERA
Tempera u plastičnoj boci, zapremine 500 ml, idealna za početnike i malu djecu. Boca ima sigurnosnu kapicu za zatvaranje i kontrolu protoka. Primjenjiva na različitim površinama kao što su papir, karton, drvo, tekstil, staklo, terakota, metal i plastika.

BESPLATNA DOSTAVA U VAŠU VACOM TRGOVINU

3,49 

Raspoloživo za narudžbu

BOJA TEMPERA 500 ml; PET boca sa sigurnosnom kapicom za zatvaranje i kontrolu protoka; početnička gotova boja za plakat; posebno pogodna za početnike i za vrlo malu djecu; omogućuje stvaranje neprozirnih nijansi boja; nakon što se osuše tonovi ostaju živopisni i svijetli; boje se lako mogu miješati kako bi se dobila slojevitost; mogu se koristiti na različitim vrstama površina kao što su: papir, karton, drvo, tekstil, staklo, terakota, metal i plastika; mrlje treba odmah ukloniti

SKU: 8006919042027 Kategorija:

Raspoloživo za narudžbu!

Klikni i preuzmi u bilo kojoj Vacom trgovini bez dodatnih troškova!
Proizvod možemo poslati na vašu adresu putem dostavne službe već od slijedećeg radnog dana.

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili proizvod mogu dodati recenziju

Trenutno nema recenzija.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.