-23%

Dyson bežično glačalo za kosu Corrale Vinca Blue/Rose Special Edition

Dyson
Dostupnost:

Nema na zalihi


• Prvi bežični uređaj za ravnanje kose
• Temperature: 165°C, 185°C, 210°C
• Oštećenje kose manje do 50%
• Savitljive grijače ploče
• Širina: 4.1, Dužina: 29.2, Visina: 4.5 cm
• Automatsko gašenje
• Safety Lock
• OLED zaslon
• Charging dock

Jamstvo: 24 mj.
Proizvod trenutno nije raspoloživ
Već od 17,91 € na 24 rate ili 35,83 € na 12 rata ili 71,65 € na 6 rata!

429,90  559,90 

Nema na zalihi

Dyson Corrale Special Edition – pegla za kosu koja mijenja pravila igre. Ova posebna edicija dolazi s putnom kožnom torbicom i kutijom za odlaganje, dizajniranom od strane Dysona, kako biste pažljivo zaštitili i čuvali svoj uređaj kod kuće i na putovanju.

Zaboravite na pretjeranu toplinu i dobrodošlicu fleksibilnim pločama. Fleksibilne ploče od mangana i bakra savijaju se oko kose, prikupljajući je za dodatnu kontrolu i omogućujući vam postizanje sjajnih rezultata uz manje topline. Smanjite pucanje kose za 50%, smanjite kovrčanje i prelete te očuvajte zdravlje vaše kose.

Pegla za kosu Dyson Corrale prilagođena je svim tipovima kose. Možete birati između tri precizne postavke temperature, prilagođavajući se vašem tipu kose, dužini i željenom obliku. Inteligentna kontrola topline osigurava da nikada ne pređete željenu temperaturu.

Uživajte u bežičnoj slobodi korištenja do 30 minuta, s performansama zagrijavanja kao kod žičanog uređaja. Ako vam je potrebno dulje korištenje, jednostavno spojite kabel i koristite uređaj u hibridnom načinu rada.

Dyson Corrale™ kombinira tri ključne tehnologije: fleksibilne ploče, pametnu kontrolu topline i 4-ćelijsku litij-ionsku bateriju za beskompromisno stiliziranje bez štete.

Opremljen OLED zaslonom koji prikazuje stanje baterije, kontrolu temperature i status punjenja, pegla je dizajnirana s praktičnošću na umu. S univerzalnim naponom i značajkom “Flight-ready”, pripremljena je za putovanja.

Uz peglu za kosu Dyson CorraleTM dolazi i Dyson CorraleTM Putna stanicaTM, putna torbica otporna na toplinu, magnetni 360° kabel za punjenje te prezentacijska kutija za skladištenje.

Iskoristite sve prednosti ove inovativne pegle za kosu, koja osigurava ne samo sjajne rezultate oblikovanja, već i zdravlje vaše kose.

SKU: 426145-01 Kategorija:

Raspoloživo za narudžbu!

Klikni i preuzmi u bilo kojoj Vacom trgovini bez dodatnih troškova!
Proizvod možemo poslati na vašu adresu putem dostavne službe već od slijedećeg radnog dana.

Proizvod možete preuzeti i odmah u slijedećim poslovnicama:

Poslovnica Telefon Šifra Raspoloživost
Vacom Osijek 031 303941 87153 Na skladištu

Prema 0 recenziji

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili proizvod mogu dodati recenziju

Trenutno nema recenzija.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.