Aparat za vakuumiranje STATUS HV500

Status
Dostupnost:

Raspoloživo za narudžbu


• Volumen pumpanja: 14 l/min
• Podtlak: -750 mbar
• Maksimalna širina vrećica za vakuumiranje: 280 mm

Jamstvo: 24 mj.

BESPLATNA DOSTAVA U VAŠU VACOM TRGOVINU

Već od 5,83 € na 24 rate ili 11,66 € na 12 rata ili 23,32 € na 6 rata!

139,90 

Raspoloživo za narudžbu

Status HV500 je pouzdan vakuumski aparat za kućanstva koja svakodnevno vakuumiraju namirnice za produživanje postojanosti. HV500 ima funkcije automatskog i ručnog vakuumiranja za čvrste i osjetljive namirnice te funkciju vakuumiranja Statusovih vakuumskih pomagala (posude, vrč, univerzalni poklopci) – priključak za vakuumiranje je uključen pri kupnji. Aparat ima preventivni spremnik tekućine koji se pobrine za kapljice usisane tekućine kod vakuumiranja vlažnih namirnica. Maksimalna širina vrećica je 280 mm. Volumen pumpanja je 14 l/ min. Najveći podtlak u vrećici je -750 mbar.

Vakuumski aparat HomeVac HV500 bez seta vakuumskih pomagala je idealan za sve one koji žele kvalitetno spremiti hranu kroz cijelu godinu – namirnice za zamrzavanje, suho meso za dužu postojanost, svakodnevno pohranjivanje ostataka ručka, sireva i salame. Aparat je primjeren i za povremeno vakuumiranje većih količina namirnica (kolinje, zimnica).

SKU: 213604 Kategorija: Oznaka:

Raspoloživo za narudžbu!

Klikni i preuzmi u bilo kojoj Vacom trgovini bez dodatnih troškova!
Proizvod možemo poslati na vašu adresu putem dostavne službe već od slijedećeg radnog dana.

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili proizvod mogu dodati recenziju

Trenutno nema recenzija.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.