Dvostruka traka za zavarivanje
Dvostruka traka za zavarivanje glavna je značajka aparata za vakumirinje koja vrećicu zajedno s namirnicom vakumira u svega par sekundi.
Brzo mariniranje
Aparat za vakumiranje namijenjen je za brzo i učinkovito mariniranje i omekšivanje namirnica te hrana ostaje dulje svježa.Aparat za vakumiranje namijenjen je za brzo i učinkovito mariniranje i omekšivanje namirnica. Zadatak aparata za vakumiranje i vakuumske pumpe je da namirnica u par sati preuzme okus i arome začina. Kanistri su opremljeni funkcijom “brzog mariniranja. Mariniranje hrane značajno skraćuje vrijeme potrebno za mariniranje povrća, mesa i ostalih namirnica. Također se može koristiti kao normalan vakuumska posuda. Praktičnog je oblika i volumena. Neophodan je pomoćnik u vašoj kuhinji. Pogodan za skladištenje hrane i produljenje roka trajanja u sirovom i kuhanom stanju. Hrana ostaje dulje svježa. Čuva vitamine, minerale, hranjive tvari i okuse. Sprječava rast bakterija. Spriječava širenje mirisa u hladnjaku ili zamrzivaču.
Podesiv tlak vakuuma
Uz pomoću podesivog tlaka vakuuma one najbitnije namirnice poput mesa, voća i povrća ostaju uvijek sviježe. Jednostavno krenite s procesom vakumiranja.Uz pomoću podesivog tlaka vakuuma one najbitnije namirnice poput mesa, voća i povrća ostaju uvijek sviježe. Jednostavno stavite hranu u vrećicu za vakumiranje i krenite s procesom vakumiranja. Vakumiranje započinje stavljanjem namirnice u vrećicu, zatim pritiskom na gumb počinje vakuumiranje, a aparat sam prekine proces kada dostigne podtlak. Postupak vakumiranja je gotov kada uređaj iz vrećice isiše zrak, a za to je potrebno svega nekoliko sekundi. Mnogi ovaj način čuvanja hrane povezuju i sa uštedama, budući da na ovaj način gotovo uvijek uspijemo iskoristiti ostatke hrane kojima na ovaj način produljujemo rok trajanja.
Funkcija impulsnog vakuuma
Impulsni vakum najveća je prednost aparata za vakumiranje jer ubrzava i pojednostavljuje sam proces spremanja hrane.i štedi vaše vrijeme Funkcija impulzivnog vakuma ubrzava proces samog vakumiranja. Zavarite donji rub folije (dvostruki var ), umetnete zeljeni sadržaj u vrećicu, poravnate vrećicu, položite ravnomjerno u aparat, zatvorite aparat, pritisnite gumb i pričekajte da aparat izvuče zrak. Prosječno vrijeme impulsnog vakumiranja je samo 8 sekundi. Impulsni vakum pojednostavljuje posao vakumiranja i štedi vaše vrijeme. Nakon što ste podesili vakum koji vam najbolje odgovara za izabranu namirnicu, namirnica uz pomoć impulsnog vakuma spremna je za daljnje radnje. Impulsni vakum najveća je prednost aparata za vakumiranje jer ubrzava sam proces spremnje hrane.
Trenutno nema recenzija.