fbpx

Pravilnik Facebook natječaja “Pitalica petkom”

Zadnja promjena: 06.07.2020.

Članak 1. Organizator

Nagradni natječaj raspisuje Vacom d.o.o. (OIB: 83341080203). Petra Svačića 20, 43500 Daruvar (dalje: Organizator)

Članak 2. Trajanje i svrha natječaja

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije brenda VACOM. Nagradni natječaj traje od trenutka objavljivanja do trenutka kada je u objavu postavljen prvi točan odgovor. Nagradni natječaj se može održati u periodu između 13:00 i 15:00 sati svaki petak. Izvanredno Organizator zadržava pravo da se nagradni natječaj ne održi u slučaju situacija na koje Organizator ne može utjecati. U izvanrednim slučajevima, praznik, blagdan i slično, pitalica petkom se može održati ranije u tjednu.

Članak 3. Nagradni fond

Fond nagrada se sastoji od:
1x Jednokratni kupon za Vacom internet trgovinu vrijednosti 100 kn (digitalni kupon)

Valjanost kupona je 30 dana od datuma izdavanja Dobitniku i vrijedi za jednokratnu upotrebu jednog kupca u Vacom internet trgovini. Ako kupon nije iskorišten unutar roka valjanosti, automatski će biti deaktiviran.
Dobitnik nagrade u ovom nagradnom natječaju nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu po prihvatu nagrade.

Članak 4. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća…)

Članak 5. Način sudjelovanja i opis natječaja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske. Da bi sudjelovala u natječaju, osoba mora u komentar Facebook objave objaviti odgovor na postavljeno pitanje. Natječaj se provodi po principu najbržeg odgovora, tj. nagrađuje se jedan sudionik koji je najbrže napisao točan odgovor na postavljeno pitanje. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je: nakon objave nagradnog pitanja u što kraćem roku u komentar objave napisati točan odgovor na postavljeno pitanje. Svaki sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati samo jednom, a u slučaju postavljanja više odgovora, u obzir se uzima samo vremenski prvi komentar, odnosno odgovor. Ukoliko je komentar izmjenjen (“editiran”), gleda se samo prvi postavljeni odgovor, naknadne izmjene se neće uvažiti. Pobjednik je sudionik koji je prvi postavio točan odgovor u komentar objave nagradnog natječaja. Mogućnost dobitka nagrade imaju sudionici koji nisu u zadnjih 30 dana od datuma objave nagradne pitalice osvojili nagradu u sklopu nagradnog natječaja “Pitalica petkom”. U slučaju da je najbrži odgovor postavio sudonik koji je u zadnjih 30 dana od datuma objave natječaja osvojio nagradu, odabire se prvi slijedeći najbrži točan odgovor.  Pobjednici natječaja se nagrađuju nagradom iz Članka 3. ovog Pravilnika. Stavljanjem komentara na objavu sudionici očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila.

Članak 6. Diskvalificiranje

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike u sljedećim slučajevima:
• Sudionike koji prekrše ova pravila,
• Sudionike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za natječaj,
• Sudionike koji se koriste lažnim profilima,
• Sudionike koji u komentar stave odgovor neprimjerenog sadržaja.

Članak 7. Rezultati nagradnog natječaja i preuzimanje nagrada

Po potvrdi točnosti odgovora i mogućnosti dobitka sukladno članku 5 i 6 ovog pravilnika, ime dobitnika će biti objavljeno najkasnije 30 minuta nakon objave nagradne pitalice, dana kada je natječaj objavljen na Facebook stranici. Dobitniku će nagrada iz članka 3 biti dostavljena putem direktne Facebook poruke, odnosno u Inbox. Ako postavke privatnosti ne dopuštaju slanje poruke, Dobitnik će biti pozvan u komentaru objave da se javi Organizatoru preko direktne Facebook poruke, odnosno u inbox.

Članak 8. Pravila Facebook stranice

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebook-om te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebook-u.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka

Prijavom u nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator kao voditelj zbirke osobnih podataka (Data Controller) mogu koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja slijedećih 30 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Voditelj zbirke osobnih podataka kao i Administrator Facebook stranice u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. U slučaju ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama.

Članak 10. Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni, najkasnije 1 sat prije početka natječaja. Organizator ne preuzima odgovornost i otklanja bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja, radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja te tijekom sudjelovanja u istom. Organizator neće podijeliti nikakve dodatne nagrade osim navedenih u ovim pravilima.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.