Pametni mobiteli postali su neizostavni uređaji današnjice, a ovisno o vašim potrebama možete birati između velikog broja smartphone uređaja renomiranih proizvođača. Pronađite različite dizajne i dimenzije, uz što je potrebno obratiti pažnju na dugotrajnost baterije i ostale funkconalnosti koje su vam potrebne – od kvalitete kamere, memorije za pohranu, brzine procesora i slično. Neophodno je da razmislite što vam je važno kod smartphonea – igranje igrica, fotografiranje, izdržljivosti u teškim uvjetima na poslu ili možda samo osnovne funkcije kao što su pozivi i poruke. Pronađite kvalitetne mobitele od brendova kao što su Samsung, Nokia, Motorola, CAT, Xiaomi, Huawei, Apple, Realme i mnogi drugi po super cijenama.

Prikazujemo 1–48 od 100 rezultata

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.