• Nikada nemojte ostati bez tinte ili tonera: Temelji se na iskorištavanju tarife, internetskoj vezi s HP-ovim pisačem koji ispunjava uvjete, valjanoj kreditnoj/debitnoj kartici, adresi e-pošte i uslugama isporuke na vašem geografskom području.
  • Tvrdnja o uštedi (toner): Na temelju mjesečne cijene pretplate za uslugu monokromatskog ispisa od 1.500 stranica bez kupnje dodatnih kompleta stranica u usporedbi s cijenom po stranici za ispis stranice prema standardu ISO/IEC 24711 na većini klasičnih pisača A4 s monokromatskim tonerima <€494 i MFP-ovi po cijeni <€672 koji upotrebljavaju originalne integrirane uloške standardnog kapaciteta (toner i bubanj u jednom ulošku). Prosječni CPS po zemlji koji se upotrebljavao za određivanje postotka uštede u odnosu na CPS za HP Instant Ink. Prodajne cijene nisu uzete u obzir za ovo ispitivanje. Pisači koji samo koriste XL uloške isključeni su zbog nestandardnog modela softvera i potrošnog materijala. Ispitivanje koje je provela tvrtka Keypoint Intelligence u rujnu 2021. u ime tvrtke HP na temelju javno dostupnih informacija 18. kolovoza 2021. Pisači odabrani prema tržišnom udjelu u tromjesečnom biltenu programa praćenja perifernih uređaja za ispis IDC-a (engl. Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker), izdanje Final Historical 2021Q2. Detalje potražite na: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
  • Tvrdnja o uštedi (tinta): Na temelju mjesečne cijene pretplate za plan HP Instant Ink od 700 stranica bez kupnje dodatnih kompleta stranica u usporedbi s cijenom po stranici za ispis stranice prema standardu ISO/IEC 24711 na većini klasičnih pisača s tintnim ulošcima i višenamjenskim uređajima za ispis A4 formata u boji iste klase u izvornom standardnom kapacitetu uložaka po cijeni od < 310 € uz uporabu originalnih uložaka standardnog kapaciteta. Prosječni CPS po zemlji koji se upotrebljavao za određivanje postotka uštede u odnosu na CPS za HP Instant Ink. Prodajne cijene nisu uzete u obzir za ovo ispitivanje. Pisači HP Ink Advantage i pisači koji samo koriste XL uloške isključeni su zbog nestandardnog modela softvera i potrošnog materijala. Ispitivanje koje je provela tvrtka Keypoint Intelligence u rujnu 2021. u ime tvrtke HP na temelju javno dostupnih informacija 18. kolovoza 2021. Pisači odabrani prema tržišnom udjelu u tromjesečnom biltenu programa praćenja perifernih uređaja za ispis IDC-a (engl. Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker), izdanje Final Historical 2021Q2. Detalje potražite na: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
  • Recikliranje: Program nije dostupan na svim lokacijama. Povrat i reciklaža originalnih HP-ovih ispisnih uložaka putem programa HP Planet Partners trenutno su dostupni u više od 60 zemalja, teritorija i regija u Aziji, Africi, Europi te Sjevernoj i Južnoj Americi. Program nije dostupan na svim lokacijama. Detalje potražite na adresi hp.com/recycle
  • Automatska isporuka: Pisači moraju biti izravno povezani s internetom da bi mogli sudjelovati u programu. Pristup internetu prodaje se zasebno.
  • Promijenite ili otkažite kad god poželite: Promijenite ili otkažite tarifu putem interneta bilo kada. Ako odlučite otkazati HP Instant Ink, možete ponovno koristiti originalne HP-ove standardne ili XL ispisne uloške. Prelazak na višu tarifu stupa na snagu, vašom odlukom, odmah, i naplata se primjenjuju retroaktivno na trenutni ciklus naplate, ili s početkom sljedećeg ciklusa naplate. Prelazak na nižu tarifu usluge i otkazivanje usluge stupaju na snagu posljednjeg dana trenutnog ciklusa naplate. Detalje potražite na adresi hpinstantink.com/terms.
Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.