fbpx

Pravilnik Nagradnog Darivanja

Pravila Nagradnih darivanja
Prije sudjelovanja u nagradnim darivanjima, molimo Vas proučite Pravila Nagradnih darivanja.

Članak 1: ORGANIZATOR
Nagradna darivanja priređuje i organizira: VACOM d.o.o. za informatiku, trgovinu i usluge, Petra Svačića 20, Daruvar, Hrvatska, OIB: 83341080203, dalje u tekstu: Organizator.

Članak 2: SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNIH DARIVANJA
Nagradna darivanje provode se u svrhu promocije Organizatora. Odnosi se na teritorij Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali bit će dostupni na Facebook stranici Vacom. https://www.facebook.com/vacomracunala

ČLANAK 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Nagrade koje će utvrditi Organizator ne mogu se zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Dobitnik prihvaća uvjete darivanja i obveze koje iz njega proizlaze.

ČLANAK 5: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom darivanju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su korisnici društvene mreže Facebook, osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

ČLANAK 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNIM DARIVANJIMA
Organizator će odrediti način sudjelovanja u nagradnim darivanjima, a koji će biti objašnjeni u objavama Organizatora. Zadaci sudionika bit će kreativne prirode.

ČLANAK 7: ODABIR DOBITNIKA
Izbor dobitnika vrši žiri koji čine zaposlenici Organizatora. Žiri će birati najkreativnije komentare koji će biti nagrađeni proizvodom kojeg odredi Organizator. Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook stranici Vacom u okviru komentara nakon unaprijed određenog kraja nagradnog darivanja.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Organizator će odrediti način preuzimanja nagrade, a koji može biti osobnim preuzimanjem u Vacom poslovnicama ili dostavom. Ako je riječ o dostavi, dobitnici će biti pozvani u roku tri dana u inboks Facebook stranice Vacom javiti podatke za dostavu nagrade. Rok za dostavu nagrade je 60 dana od kada je dobitnik komunicirao adresu za dostavu.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM DARIVANJU
Dobitnici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene od strane Organizatora u svakom pojedinom nagradnom darivanju. Sudjelovanjem u nagradnom darivanju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo na nagradu. Organizator ne snosi odgovornost ako nagrada ne bi mogla biti isporučena dobitniku, uslijed razloga koji su van njegovog utjecaja. Organizator pridržava pravo da iz natječaja ukloni i diskvalificira sav uvredljiv i neprimjeren sadržaj po vlastitoj procjeni.

ČLANAK 11: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovo ime, lik, fotografija ili iskustvo, ovisno što se traži u pojedinom zadatku, mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom, video materijalu i na društvenim mrežama, bez ikakvih ograničenja.

ČLANAK 12: OSOBNI PODACI
Voditelj obrade osobnih podataka koje sudionici dostave tijekom nagradnog darivanja je Organizator, odnosno Vacom d.o.o, Petra Svačića 20, Daruvar. Dana 25.05.2018. godine na snagu je stupila General Data Protection Regulation
(GDPR) – Regulativa koja uređuje područje zaštite osobnih podataka. Za vrijeme trajanja nagradnog natječaja s podacima sudionika i dobitnika Organizator će se odnositi s povećanom pažnjom i iste koristiti u svrhu objave dobitnika i dostave nagrade. Slijedom navedenog nakon provedenog darivanja podaci će se obrisati. U slučaju dodatnih pitanja sudionici se mogu obratiti Organizatoru. Sudjelovanjem u nagradnom darivanju sudionik također daje suglasnost da
Organizator može njegove osobne podatke pohraniti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Po završetku nagradnog darivanja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku.

ČLANAK 13: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG DARIVANJA
Nagradno darivanje može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog darivanja biti obaviješteni putem službene stranice darivanja. Instagram i Facebook nisu odgovorni za promociju niti imaju veze s istom te ih se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Instagram i Facebook ni na koji način ne sponzoriraju ili upravljaju darivanjem, niti je isto na bilo koji način povezano s Instagramom i Facebookom. Sve informacije i nagrade osigurava Organizator.

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.