Pametni televizori postali su neizostavan dio svakog modernog kućanstva zbog toga što njihove značajke mogu doprinijeti doživljaju gledanja raznovrsnog sadržaja i uživanja u omiljenim aplikacijama. Android televizori imaju najveću bazu aplikacija unutar Play Storea čime i mogućnost gledanja omiljenih aplikacija poput Netflixa i YouTubea te ugrađeni Chromecast za povezivanje s drugim pametnim uređajima i streamanje na televizoru. LG je razvio pametni operativni sustav webOS na televizorima koji podržava velik broj aplikacija, mogućnost streamanja i smatra se najstabilnijim. Na Samsung televizorima nalazi se operativni sustav Tizen s bezbroj aplikacija i lakoćom korištenja. Važno je da odaberete televizor koji će vam odgovarati svim svojim značajkama, od pametnih mogućnosti, do rezolucije zaslona – Full HD, 4K, HD, veličine ekrana pa sve do cijene i brenda.

Prikazuje se 21 rezultat

Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena i dobit ćete poveznicu. Poveznicu možete koristiti za preuzimanje košarice ili je možete podijeliti s kim želite.
Natrag Spremi i podijeli košaricu
Vaša košarica će biti spremljena, zajedno sa nazivima i slikama proizvoda te ukupnim količinama. Zatim je pošaljite sebi ili prijatelju, s poveznicom za preuzimanje u bilo kojem trenutku.
E-mail s košaricom je uspješno poslan.